Χριστίνα Παππά Απειλούν τη ζωή της!

Χριστίνα Παππά new

Μια παλιότερη δικαστική διαμάχη έχει πάρει τον τελευταίο καιρό αρκετά σοβαρές διαστάσεις για τηΧριστίνα Παππά, αφού η γνωστή ηθοποιός δέχεται απειλές ακόμα και για τη ζωή του γιου της.


Το Yupi επικοινώνησε με τον δικηγόρο της Χριστίνας Παππά, Γιάννη Παπαποστόλου, ο οποίος εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί: «Υπήρξε μια δικαστική διαμάχη, που ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο. Είχαν γίνει κάποιες δίκες, είχαν παρθεί κάποιες αποφάσεις, μερικές από τις οποίες είναι και τελεσίδικες, αλλά ο αντίδικος προφανώς δεν θέλει να εκτελεστούν οι αποφάσεις του δικαστηρίου. Έτσι, επειδή η Χριστίνα έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή του γιου της -και πρέπει να τονιστεί αυτό, ότι δεν φοβάται για τη δική της ζωή αλλά για του παιδιού της- προέβη σε μια εισαγγελική παραγγελία ώστε να κληθεί ο αντίδικος και να του κάνουν κάποιες συστάσεις στην αστυνομία. Αργότερα, αναλόγως με τη συμπεριφορά του, μπορεί να προχωρήσουμε και σε κάποια αγωγή».

Πηγη: yupi.gr

Όσο για τη μορφή των απειλών: «Ήταν λεκτικές απειλές, οι οποίες έφτασαν στα αυτά της Χριστίνας όχι από ένα, από αρκετά πρόσωπα που τις άκουσαν» δήλωσε ο κύριος Γιάννης Παπαποστόλου.