Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κάθριν Μίντλετον Αναβάλουν την πρόσληψη βοηθού

Πρίγκιπας Ουίλιαμ Κέιτ Μίντλετον

Καθώς φαίνεται οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση της οικονόμου και προσωπικής βοηθού της Κάθριν Μίντλετονπρέπει να περιμένουν λίγο καιρό ακόμη καθώς το νεόνυμφο ζευγάρι δεν επιθυμεί τελικά να προσλάβει κάποιο άτομο τόσο σύντομα.


Μάλιστα η προσωπική γραμματέας της Δούκισσας του Cambridge παραδέχτηκε πως ήταν λάθος να βγει αγγελία για πρόσληψη προσωπικού τόσο γρήγορα: «Θα το συνεχίσουμε κάπως πιο αργά και θα ξανακοιτάξουμε (το θέμα) στα τέλη του χρόνου» δήλωσε σε Βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο καισυμπλήρωσε ντροπαλά: «Δεν έχω δουλέψει για μία γυναίκα ξανά, όπως θα περιμένατε να έχω κάνει στην επαγγελματική μου ζωή».

Βέβαια, η 29χρονη Κάθριν, αν και δεν έχει έναν μόνιμο προσωπικό κομμωτή, θα έχει την βοήθεια κάποιου επαγγελματία κατά την επικείμενη επίσκεψη της, μαζί με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Ουίλιαμ, στην Καλιφόρνια που θα γίνει στις 8 Ιουλίου.
«Η Δούκισσα του Cambridge σχεδιάζει να φέρει μαζί της τον κομμωτή James Pryce στην περιοδεία τους στην Βόρειο Αμερική. Το ζευγάρι θα έχει και έναν προσωπικό βοηθό» φαίνεται να δηλώνει άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Πηγη:yupi.gr