Πικάντικα fajitas
Υλικά
8 fajitas (μεξικάνικες πιτούλες)
3 μικρά κολοκυθάκια
2 καρότα
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
8 κουταλιές γιαούρτι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρές λωρίδες
αλάτι
Έτοιμο μείγμα μπαχαρικών με τσίλι (μεξικάνικο)
Εκτέλεση
1. Βάζετε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε το κρέας. Αν χρειαστεί προσθέτετε λίγο νερό για καλύτερο ψήσιμο.
2. Αφαιρείτε το ψημένο κρέας από το τηγάνι και προσθέτετε τα λαχανικά που έχετε κόψει από προηγουμένως σε μακρόστενες λωρίδες για να τσιγαριστούν και βάζετε λίγο αλάτι.
3. Στη συνέχεια βάζετε μαζί με τα λαχανικά και το ψημένο από πριν κρέας και ρίχνετε το μείγμα μπαχαρικών με τσίλι. Βάζετε λίγο νερό ( 2 κουταλιές) και ζεσταίνετε λίγο.
4. Σερβίρετε σε πίτα αλειμμένη με γιαούρτι.
Πηγη: queen.gr