Web: Οι πιο δημοφιλεις αντρες του διαδυκτιου!

Justin Bieber
Ειναι μολις 17 ετων και ο Justin Bieber ειναι και επισημα ο Βασιλιας του Διαδυκτιου!Συμφωνα με τις τελευταιες ερευνες ο νεαρος σταρ ειναι πρωτος στις επιλογες της νεολαιας, που σαρωνει το διαδυκτιο καθε φορα που  καποιο blog ή site κανει αναφορα στο oνομα του!Ποιοι ομως συμπληρωνουν την δημοφιλη δεκαδα ?
2.Chris Brown: Ο ξυλοδαρμος της Ριανα μαλλον αρχισε να ξεθωριαζει στην μνημη των νεαρψβ φανς του Κρις που τον εβαλαν ξανα στο κυνηγι της πρωτιας!
Chris Brown

3.Simon Cowell:Τι κι αν ανηκει στην κατηγορια των "κακων" της TV ,ο Simon συνεχιζει να προκαλει το ενδιαφερον ακομα και στο διαδυκτιο.


Simon Cowell
4.Tiger Woods:
Tiger Woods
5.Peter Andre:O Eλληνοκυπριος ποπ σταρ που διαπρεπει στο Ηνωμενο Βασιλειο βρισκεται στη θεση Νο 5
Peter Andre
6.David Beckham:Ο ερχομος της κορουλας του Harper Seven ,μονο γουρι μπορει να αποτελει για τον χαζομπαμπα David
David Beckham
7.Johnny Depp:Ti  κι αν ο κοσμος λατρεψε τον Τζακ Σπαροου?Οι γυναικες  μαλλον ξετρελαθηκαν με τον ιδιο τον Τζωνυ κατατασσοντας τον στη θεση Νο7
Johnny Depp
8.Robert Pattinson:Οπως φαινεται  ο ρολος του βρυκολα οχι μονο δεν τρομαξε τον κοσμο αλλα εκανε τον Ρομπερτ Παττινσον ενα απο τους πιο δημοφιλης σταρ του διαδυκτιου!
Robert Pattinson
9.Daniel Radcliffe:Θα φανταζοσασταν αυτη την λιστα χωρις τον μικρο μαγο Harry Potter?Προσωπικα οχι ,ποσο μαλλον φετος που ηταν κυριολεκτικα η χρονια του εφοσον η τελευταια εμφανιση του Harry Potter ανηκει πλεον στις πιο εμπορικες ταινιες ολων των εποχων!
Daniel Radcliffe
10.Taylor Lautner: Σιγα μην ελειπε ο Τaylor και τσακωνονταν παλι οι φανς του Παττινσον  με τους φανς του Luther!
Taylor Lautner