Τα δεκα κατεστραμμενα παιδια του Hollywood!

Και οι δεκα ξεκινησαν την καριερα τους σε πολυ νεαρη ηλικια ,και μαλιστα χαρακτηριστηκαν απο πολλους ως "παδια θαυματα".Τι εγινε ομως και απο λαμπερα αστερια κινδυνεψαν να χασουν τα παντα?Ιδου λοιπον τα δεκα ταλαντουχα παιδια του Hollywood που κινδυνεψαν να χασουν ενα λαμπρο μελλον στο Hollywood!
1. Lindsay Lohan: Στα 11 εκανε την εμφανηση της στην ταινια “The Parent Trap”,ενω αργοτερα αρχισε να τραγουδαει και να γινεται παγοσμιως γνωστη απο τα blockbuster “Mean Girls” και “Freaky Friday”.Παρολα αυτα το 2007 αρχισε η κατηφορα για την Lindsay oταν εντοπιστηκε μεθυσμενη μετα απο ενα παρτυ!

2. Britney Spears: Η Britney υπηρξε μελος του Mickey Mouse Club,ενω εγινε ευρεως γνωστη μεσα απο το αλμπουμ που κυκλοφορησε το 1998.Τα αλμπουμς της ηταν πολυ επιτυχημενα και την κρατησαν στην κορυφη μεχρι το 2007,μια χρονια δυσκολη για την Britney μιας και εισηχθη εσπευσμενα σε ψυχιατρικη κλινικη.
3. Danny Bonaduce:O Danny υπηρξε μελος σε ενα απο το πιο δημοφιλη show της Αμερικης,το “Partridge Family”.Μετα το τελος του show ο ηθοποιος ηταν μπερδεμενος και δεν ηξερε ποιο ηταν το μελλον της καριερας του,πραγμα που τον οδηγησε δυο φορες στο αστυνομικο τμημα λογω χρησης ουσιων,ενω για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα κοιμοταν μεσα στο αυτοκινητο του.
4. Brad Renfro; O συγκεκριμενος ηθοποιος μεγαλωσε καλα μιας και δεν ειχε αντιμετωποιησει κανενα προβλημα...μεχρι το 2000 οπου συνεληφθη μαζι με ενα φιλο του για την κλοπη ενος γιοτ!Η καταληξη για τον νεαρο Brad δεν ηταν και η καλυτερη εφοσον μετα την συλληψη του για χρηση ουσιων ,πεθανε στα 25 μετα απο υπερβολικη χρηση ηρωινης!
5. Bobby Driscoll:Bobby Driscoll ενα απο τα παιδια θαυματα,στα 13 του υπηρξε ενας απο τους καλυτερους ηθοποιους,ενω λατρευοταν απο εκατομυρια παιδια ανα τον κοσμο .Δυστυχως οι παραγωγοι δεν τον ζητουσαν πια οταν εγινε γνωστο οτι στα 18 του συνεληφθη για χρηση ουσιων!Ο  Bobby πεθανε το 1968 μετα απο υπερβολικη δοση!
6. Dana Plato: Aκομα ενα αστερι της τηλεορασης που εχασε την ζωη του απο υπερβολικη δοση! Η Dana εμεινε εγκυος στα 20 και αναγκαστηκε να σταματησει απο την εκπομπη στην οποια συμμετειχε.Το 1991 συνεληφθη ενω το 1992 περασε ενα μηνα στη φυλακη!Πεθανε στην ηλικια των 35.
7. Todd Bridges: O Todd συμμετειχε στο ιδιο show με την Dana Plato (No6),“Different Strokes”.Συνεληφθη τεσσερις φορες για χρηση ουσιων ομως προσπαθουσε να ξεγυγει με αποτελεσμα το 1997 να αρχισει να μιλαει στους εφηβους για την χρηση ναρκωτικων.
8. Scotty Beckett: Ως παιδι συμμετειχε στο “Our Gang”,ενω ως ενηλικας στο “Rocky Jones, Space Ranger”.Το 1954 συνεληφθη και περασε 120 μερες στην φυλακη!Για αρκετα χρονια ,βρισκοταν στην φυλακη ενω δεν διστασε να κανει αποπειρα για να σκοτωσει τον γειτονα του .Ο Scotty πεθανε σε ηλικια 39 ετων!
9. Michael Jackson: Ηταν μολις 11 χρονων οταν ειχε εντυπωσιασει τους παντες ως μελος των Jackson 5.Eνω για αρκετα χρονια υπηρξε ο βασιλιας της ποπ.Η κατρακυλα για τον Μικαελ αρχισε οταν συνεληφθη για την παρενοχληση ενος 13χρονου αγοριου.Αν και ο ιδιος αρνιοταν κατι τετοιο αυτο του κοστισε οχι μονο χρηματικα αλλα και επαγγελματικα,εφοσον η δημοτικοτητα του επεφτε συνεχως και τα τραγουδια του δεν γινοντας επιτυχιες.Εδω να σημειωσουμε οτι ενα εκ των παιδιων που κατηγορησε τοτε τον Mike για παρενοχληση αργοτερα αποκαλυφθηκε απο κασετες οτι ο πατερας του εστησε ολοκληρο σχεδιο για να παρει λεφτα απο τον Jackson.Mεγαλωνωτας αρχισε να κανει πλαστικες ιδιαιτερα μετα τον θανατο του Τζακσον ετσι ωστε να μην μπορουν οι φανατικοι θαυμαστες του να τον βρουν.Τελος ενα απο τα παιδια που και παλι κατηγορησαν τον τραγουδιστη αυτοκτονησαν απο τις τυψεις!
10. Robert Blake: Εγινε αστερι σε ηλικια μολις τριων ετων,ομως η κακοποιηση απο τον πατερα του τον ωθησε στα ναρκωτικα.Ο Rob ηταν μελος του επιτυχημενου show “Baretta” ενω το 2000 παντρευτηκε.Η συζυγος του πεθανε ενα χρονο μετα ,καθιστωντας τον Blake κυριο υποπτο.