Eλεονωρα Μελετη: Αστειακι ή Πλακιτσα με νοημα?

Οσοι ειδαν σμερα Πρωινη Μελετη ,θα ειδαν και την πλακιτσα,να πουμε? που τις εκαναν οι συνεργατες της. Οσοι παλι δεν το ειδαν ,αναφερομαστε στη πλακα που εκαναν οι συνεργατες της Ελεονωρας ,με καλεμενο τον παρτενερ της Ηλία Λαδά.


 Οι συνεργατες της την ρωτησαν ευθεως αν ειναι ζευγαρι με τον Ηλια,ενω προσπαθησαν να μαθουν πού βρισκόταν ο Ηλίας Λαδάς την στιγμή που ο δημοσιογράφος της Πρωινής Μελέτης μιλούσε μαζί του και εάν ο Ηλίας ήταν μόνος ή με την Ελεονώρα.«Ο Ηλίας ήταν έξω», είπε ο δημοσιογράφος Σπύρος Σιγούρος. «Εξω; Και η παρουσιάστρια πού ήταν;», αναρωτήθηκε η Ελεονώρα. «Η Ελεονώρα ήταν για ύπνο», ήταν η άμεση απάντηση του Ηλία που ήταν και πάλι καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής. Όταν το πάνελ άρχισε τις ερωτήσεις, ένας από τους συνεργάτες ρώτησε ορθά, κοφτά την παρουσιάστρια. «Λοιπόν…  Για να μην κοροϊδευόμαστε… είστε μαζί ή όχι;»

Η Ελεονώρα κούνησε ειρωνικά το κεφάλι της. «Αυτό δεν είναι απάντηση, είναι σιωπή», της είπαν. Και τότε η παρουσιάστρια απάντησε ξεκάθαρα και με δυνατή φωνή: «Μα τι να πώ σε αυτήν την ερώτηση; Κάνεις αυτή την ίδια γραφική ερώτηση εδώ και καιρό. Τί περιμένεις να απαντήσω με τον ίδιο γραφικό τρόπο; Δεν λέω τίποτα!»

Λίγα λεπτά μετά, ο σκηνοθέτης της εκπομπής εστίασε σε μια ανθοδέσμη που βρέθηκε στην θέση της Ελεονώρας στο στούντιο. Η Ελεονώρα άρχισε να φωνάζει μεταξύ σοβαρού και αστείου στους συνεργάτες της, έσκισε την κάρτα που υπήρχε επάνω στα λουλούδια, ενώ η πλάκα συνεχίστηκε.«Πραγματικά, είστε πάρα πολύ ύπουλοι. Δεν υπάρχετε!!!»


Η μουσική υπόκρουση στο στούντιο ήταν άκρως… ερωτική, ενώ κανείς τελικά δεν απάντησε εάν τα λουλούδια τα έστειλαν για πλάκα οι συνεργάτες της Πρωινής Μελέτης ή ο Ηλίας Λαδάς. «Μπράβο που έσκισες την κάρτα. Να μας πει ο Ηλίας τι έγραφε…» της είπαν.

Πάντως, ο ίδιος ο χορευτής δεν έβγαλε λέξη καθ’όλη την διάρκεια της πλάκας και το μόνο στο οποίο αρκέστηκε ήταν: «Εγώ νόμιζα ότι θα έλθω να μιλήσω για το Dancing…»

Τελικά, η Ελεονώρα, χωρίς να διευκρινίσει ποιος ήταν ο αποστολέας των λουλουδιών, έληξε την κουβέντα λέγοντας: «Δεν ξέρω ποιος τα έστειλε τα λουλούδια, ειλικρινά. Αλλά όποιος τα έστειλε, να μας πάρει τηλέφωνο να μας πει ποιος είναι γιατί αυτήν την στιγμή το μόνο που γίνεται είναι να έχει στείλει κάποιος λουλούδια και να βλέπει την ανθοδέσμη του να ξεφτιλίζεται με αυτόν τον τρόπο». 


Αληθεια ομως τι συμβαινει ? Γιατι ,η Ελεονωρα μπορει να χαρακτηρισε την ερωτηση γραφικη και οτι εχει απαντησει αλλα ,μονο αυτο δεν εκανε εφοσον οποτε την ρωτανε για το σχετικο θεμα δεν ξεκαθαριζει με ενα Ναι ή ενα 'Οχι αν ειναι μαζι με τον Ηλια Λαδα. Πολλοι κανουν λογο οτι η συμπεριφορα της Μελετη σημερα αλλα εδειχνε,και οτι εν μερει εδωσε την απαντηση της . Ο Ηλιας καθοταν αμιλητος ,προφανως νιωθοντας αβολα και μασώντας καθ'ολη τη διαρκεια μια τσιχλα! Τα βλεμματα εδιναν και επαιρναν ,ενω η Ελεονωρα εκανε σαν κοριτσακι κατι που δεν συνηθυζει παρα τις πλακες που κανουν μεταξυ τους!Μην ξεχναμε οτι σε συνεντευξη στη Κυπρο σε ερωτηση αν ειναι ερωτευμενη η Μελετη απεφυγε την απαντηση λεγοντας "αλλη ερωτηση".Επισης στην Τατιανα Στεφανιδου στην ιδια ερωτηση αρχισε να λεει οτι ο Ηλιας ειναι ατακτος,θελει βουρδουλα κι αλλα τετοια καταληγοντας οτι "αμα ξερεις οτι ο αλλος ειναι ατακτος δεν πας να μπλεξεις".Τοτε ηταν που και η Τατιανα της ειπε να απαντησει με ενα ναι η ενα οχι και η Ελεονωρα παιρνοντας ενα αλοιωτικο υφος ειπε ΟΧΙ . Φυσικα εσπευσαν να πουν οτι ειναι μια πλακα που εκαναν στην Ελεονωρα ,ομως τι συμβαινειμε την ανθοδεσμη που ηρθε στην εκπομπη? η Ελεονωρα δηλωσε οτι "δεν μπορει καποιος να κανει κατι και αμεσως.." κανοντας πολλους να πιστεψουν οτι ο Ηλιας ηταν ο αποστολεας. Ακομα κι αν δεν ηταν ο χορευτης γιατι η παρουσιαστρια εσπευσε να σκισει την καρτα για να μην την διαβασουν οι υπολοιποι?? Μονο γραφικη δεν ειναι η ερωτηση εφοσον πλακα πλακα αλλα βλεπουμε και αλλα αποσπουμε απο την αμηχανη συμπεριφορα του Ηλια και την κοριτσιστικη συμπεριφορα της Ελεονωρας.