Γιώργος Θεοφάνους: Επιστροφή στις ρίζες

Ο Γιώργος Θεοφάνους ετοιμάζει την επιστροφή του στην ιδιαίτερη του πατρίδα, την Κύπρο, όπου και σκοπεύει να εγκατασταθεί μόνιμα. Μάλιστα, φέρεται να προέβη ήδη στις προετοιμασίες για τον επαναπατρισμό του ιδίου και της οικογένειας του.
Γιώργος Θεοφάνους: Επιστροφή στις ρίζες


Αποκλειστικές πληροφορίες του onlycy.com, ο δημοφιλής συνθέτης βρέθηκε πρόσφατα σε σχολείο της πόλης του, Λεμεσού, όπου και επισκέφθηκε σχολείο με τα παιδιά του, τα οποία και ενέγραψε σ' αυτό.

Ο Γιώγος Θεοφάνους φρόντισε όπως η διαβίωση τους στην Κύπρο καταστεί όσο το δυνατόν πιο άνετη, έτσι αγόρασε ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα σε έναν από τους δύο πύργους της "Olympic Residence", στην παραλιακή της Λεμεσού.

Επίσης, ο συνθέτης επισκέφθηκε μαζί με τον αντιπρόεδρο της "Olympic Residence", Δημήτρη Τσαγγαρά, το Δημοτικό Μέγαρ της Λεμεσού και το Δήμαρχο, Ανδρέα Χρήστου. Οι λόγοι της συνάντησης του με τον κο Χρήστου είναι άγνωστοι. Παρ' όλ' αυτά, είναι γνωστό το γεγονός ότι ο κος Θεοφάνους ενδιαφέρεται να δημιουργήσει στη Λεμεσό εργαστήρι μουσικής, έτσι, όλα τα σενάρια παραπέμπουν στη σκέψη του αυτή.

Τη σκέψη αυτή του Γιώργου Θεοφάνους συμμερίζεται και η γυναίκα του, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος στην εκπομπή "Όλα 11" του Θέμου Αναστασιάδη. Ο κύριος λόγος που τον κάνει να επιστρέψει στην Κύπρο είναι η μιζέρια στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα, αν και δηλώνει άνθρωπος που δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια σε μια δυσκολία.
Πηγη:.music.net.cy