Έλληνας παρουσιαστής έπαθε ηλεκτροπληξία από... μυγοσκοτώστρα!

Μπορεί να αλλάζει ολόκληρα σπίτια και να πιάνει το χεράκι του με την βαριοπούλα, όμως, ο Σπύρος Σούλης κατάφερε να πάθει ηλεκτροπληξία με μια... ηλεκτρική μυγοσκοτώστρα! Πώς το κατάφερε; Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, την έπιασε με βρεγμένα χέρια!

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είχε τα γενέθλιά του και, λόγω των κουνουπιών που ήδη έχουν αρχίσει να μας τσιμπάνε, ένας φίλος του του έκανε δώρο μια ηλεκτρική μυγοσκοτώστρα.

«Τζάμι! Μόλις μου χάρισαν μια μεγάλη κινέζικη ηλεκτρική πορτοκαλί ρακέτα, με την οποία κυνηγά έντομα και κάνουν τζζζζ τζ όπως στα χασάπικα», έγραψε ο Σπύρος στο Twitter του και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το -ομολογουμένως πρακτικότατο- δωράκι.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να «ανεβάσει» και φωτογραφία της ηλεκτρικής ρακέτας και να την περιγράψει, κάνοντας και τους φίλους του να την παινέψουν με το παραπάνω!
Η χαρά όμως έγινε... πόνος, αφού λίγες ώρες αργότερα ο παρουσιαστής αποκάλυψε μέσω Ίντερνετ πως έπιασε την ηλεκτρική μυγοσκοτώστρα μεβρεγμένα χέρια και έπαθε ηλεκτροπληξία!

«Με τίναξε! Έβγαλε και λάμψη! Αισθάνθηκα πολύ star wars», ανέφερε και χαρακτήρισε την μυγοσκοτώστρα του ως «το καλύτερο δώρο του κόσμου»! Φαντάσου δηλαδή να μην τον είχε χτυπήσει το ρεύμα τι θα έλεγε για την μυγοσκοτώστρα...

Λίγο αργότερα, πάντως, είδε με χιούμορ το πάθημά του: «may the force of the mosquitokiller thunderaquete be with you», ήτα το τελευταίο του tweet.
Τι να πεις; Και να σκεφτείς πως αυτός ο άνθρωπος φτιάχνει (και) τα ηλεκτρικά σε σπίτια... Πάλι καλά που δεν έχει κάνει κανένα «μπουμ»!

Πηγη: star.gr