Με ποιους επωνύμους θα είναι γείτονας η Άννα Βίσση στην Κύπρο;

Με ποιους επωνύμους θα είναι γείτονας η Άννα Βίσση στην Κύπρο;
Η Άννα Βίσση, αποφάσισε να αγοράσει ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κύπρο. Εκεί, όμως, εκτός από τους γείτονές της και συμπατριώτες της θα βρεθεί μαζί και με άλλους παλιούς και νέους γνώριμούς της από το χώρο της showbiz και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, η Άννα Βίσση, θα γειτονεύσει με το Μιχάλη Χατζηγιάνη, το Γιώργο Θεοφάνους, τη Μιμή Ντενίση αλλά και τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Και αυτοί αποτελούν μόνο την αρχή γιατί όπως φαίνεται οι δίδυμοι πύργοι της Κύπρου θα στεγάσουν την a fan gate από διάφορα μέρη του κόσμου. Πρόκειται για το Olympic Residence, ένα Condomminium, όπως είναι η αγγλική του ορολογία. Είναι ένα είδος διαμονής και Lifestyle στο οποίο οι μόνιμοι κάτοικοι ιδιοκτήτες των πολυτελών διαμερισμάτων έχουν όλες εκείνες τις υπηρεσίες που παρέχονται σε ξενοδοχεία 5 αστέρων με την μόνη διαφορά ότι είναι μόνιμοι κάτοικοι.
Με γοργούς ρυθμούς, λοιπόν, προχωρούν οι εργασίες του πιο εντυπωσιακού κτιρίου της Κύπρου και συγκεκριμένα της Λεμεσού.
Βέβαια, στους δίδυμους πύργους, θα υπάρχουν κανονισμοί, τρόπος και όροι διαβίωσης που διασφαλίζουν μοναδική άνεση, ποιότητα ζωής, ασφάλεια, ομαλή συμβίωση, πολλαπλές υπηρεσίες και απλή πολυτέλεια στον τρόπο που ζούμε την καθημερινότητα. Όλα τα διαμερίσματα θα είναι μεγάλα με μοναδική θέα την θάλασσα και οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν μόνο σαν κατοικία. Θα υπάρχουν διαμερίσματα και Penthouses του ενός, δύο, τριών και περισσοτέρων δωματίων. Τα πιο μικρά διαμερίσματα είναι 103,7 τετραγωνικά και οι τιμές ξεκινούν από 9500 Ευρώ το τετραγωνικο. Το είδος της αρχιτεκτονικής είναι εντυπωσιακό, όλα τα διαμερίσματα θα βρίσκονται πάνω σε δύο πύργους και η ποιότητα κατασκευής βασισμένη στην τελευταία τεχνολογία και τα πιο ψηλά κριτήρια που έχουν κτιστεί γνωστά έργα στην Ευρώπη, Ντουμπάι και Αμερική.
Από κάτω θα υπάρχουν όλες οι υπηρεσίες για τους ενοίκους, πισίνες, Spa, γήπεδα τένις με αρκετούς χώρους πρασίνου, και μια δημόσια πλατεία στο επίπεδο της θάλασσας στην οποία θα βρίσκονται ένα καφεστιατόριο/designer lounge και καταστήματα από γνωστούς οίκους μόδας από το Μιλάνο και το Παρίσι καθώς επίσης και γνωστό κοσμηματοπωλείο. Η πλατεία θα τα παρέχει όλα αυτά και αυστηρά δεν θα επιτρέπετε η δημιουργία καταστημάτων ή οποιονδήποτε άλλων υποστατικών που δεν θα εμπίπτουν στην πιο πάνω κατηγορία. 
Δείτε φωτογραφικό υλικό από την κατασκευή των υπερπολυτελών κατοικιών. 
Πηγή: showtime cy