Σε ρόλο μαγείρισσας η Άννα Βίσση!


Στην κουζίνα ολοταχώς μπαίνει η Άννα Βίσση, που θα αφήσει για λίγο το μικρόφωνο και θα μας συστήσει τα πιάτα που της αρέσουν για να τα δοκιμάσουμε κι εμείς!


Όχι, η γνωστή τραγουδίστρια δεν αλλάζει καριέρα, ούτε θα πάρει μέρος σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή... Πρόκειται για μια πρωτότυπη φιλανθρωπική βραδιά, στην οποία η Άννα θα παραθέσει ένασπέσιαλ δείπνο για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Μετά τις προσπάθειές της για την ανέγερση ορφανοτροφείου στην Κένυα, η Άννα βρέθηκε στην «Κιβωτό» όπου γνώρισε από κοντά τον υπεύθυνό της, πατέρα Αντώνιο, τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί, αλλά και τα παιδιά που φιλοξενούνται.

Συγκινημένη από όσα είδε, η τραγουδίστρια αποφάσισε να βάλει κι εκείνη το δικό της λιθαράκι: το δείπνο θα γίνει σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης στις 29 Ιουνίου και οι 250 τυχεροί που θα βρεθούν σε αυτό θα δώσουν 50 ευρώ για τα παιδιά της «Κιβωτού».

Τι θα κάνει η Άννα; Θα επιμεληθεί το μενού, το οποίο θα περιλαμβάνει και μια αγαπημένη της συνταγή από την γενέτειρά της, την Κύπρο!

Πάντως, πριν γίνει μαγείρισσα, θα κάνει αυτό που ξέρει καλά: θα τραγουδήσει σε Λεμεσό και Βουκουρέστι, στις 15 και 17 του μήνα αντίστοιχα...

Πηγη: star.gr