Μια αλιωτικη εκπομπη απο το MEGA!


Μια νέα εκπομπή κηπουρικής έρχεται στο Mega από τον Οκτώβριο.
Ο Μάκης Τσόκας, ο Σωτήρης Βρεττός και ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος μετά τον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί», όπου την προηγούμενη σεζόν παρουσίαζαν την ειδική ενότητα με συμβουλές κηπουρικής, αναλαμβάνουν, από τον Οκτώβρη, να μεταμορφώσουν κήπους, μπαλκόνια, βεράντες και ταράτσες σε μικρές οάσεις μέσα στην πόλη.
Σε κάθε επεισόδιο θα βλέπουμε και από μια ξεχωριστή περίπτωση. Ο Μάκης, ο Σωτήρης και ο Παναγιώτης θα επισκέπτονται το χώρο, θα συζητούν με τον ιδιοκτήτη και θα προτείνουν τρόπους για τη μεταμόρφωσή του. Παράλληλα, θα δίνουν χρήσιμες πληροφορίες και θα προτείνουν απλούς τρόπους για το πώς μπορούν οι τηλεθεατές από μόνοι τους να φροντίσουν τα δικά τους φυτά και να μυηθούν στην «τέχνη» της κηπουρικής.
Όσοι επιθυμούν να μεταμορφώσουν το χώρο τους και να δημιουργήσουν τη δική τους «πράσινη γωνιά», μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα μέσα από το site του Mega, www.megatv.com.
Οι κηπουροί του Mega έρχονται από τον Οκτώβριο και υπόσχονται «ριζικές» αλλαγές!

http://panoramapress.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3319:tv-news-prasini-gonia-kipouroi-mega&catid=4:tv-news&Itemid=4