ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ CIAO!


Μετά από 17 χρόνια επιτυχίας και αποκαλύψεων το περιοδικό Ciao κλείνει.
Το πρώτο life style-gossip περιοδικό στην Ελλάδα που πολλοί προσπάθησαν να το αντιγράψουν αλλά λίγοι το κατάφεραν κλείνει οριστικά με το τελευταίο του φύλλο να κυκλοφορεί στις 11 Μαίου.
Οι επιτυχίες του; Αμέτρητες. Οι αποκαλύψεις του; Αμέτρητες επίσης. Όλοι οι εγχώριοι και όχι μόνο stars είδαν τα πρόσωπά τους τυπωμένα στο περιοδικό, ενώ οι περισσότεροι από τους δημοσιογράφους που σήμερα είτε δουλεύουν σε άλλα μεγάλα έντυπα είτε στην τηλεόραση έκαναν το πέρασμά τους από το Ciao και καταξιωθήκανε.
Δεν είναι τυχαίο που το αποκαλούν -ακόμα και οι εχθροί του- σχολείο πάνω στην life style δημοσιογραφία.
Το Ciao δημιούργησε πολλούς stars, ενώ τα paparazzi του που αποκάλυπταν ειδύλλια, φιλίες, καβγάδες κ.τ.λ έχουν μείνει στην ιστορία του Life style.
Πολλοί το αμφισβήτησαν όσον αφορά την εγκυρότητά του, αλλά αμέσως μετά διαψεύδονταν με ντοκουμέντα που επιβεβαίωναν την είδηση.
Τίτλοι τέλους λοιπόν για το θρυλικό Ciao και πιστεύουμε ότι ο εκδότης του Γιάννης Λάβδας που μετράει πολλά χρόνια στον χώρο και έχει εμπειρία δεν θα μείνει με στραυρωμένα τα χέρια και λίαν συντόμως θα ταράξει και πάλι τα νερά με κάποιο νέο έντυπο....
Εν αναμονή λοιπόν.
(κατηγορία: Star System)

ΠΗΓΗ: PANORAMAPRESS.GR

EΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΙΣΩΣ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΗΟΛΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ!