ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΣΤΗΒ ΚΑΚΕΤΣΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ "MAYA MAYA"!




Τι κι αν έχουν ανταλλάξει λόγια βαριά, τι κι αν έχουν δηλώσει ότι δεν θέλουν να ξέρουν ο ένας τον άλλον, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αυτός ο έρωτας δεν έχει σβήσει ακόμα.
Ο λόγος για την Άντζελα Δημητρίου και τον Στηβ Κακέτση που συναντήθηκαν στο νυχτερινό κέντρο "Maya Maya" στο οποίο εμφανίζεται η Λαίδη.
Το panoramapress.gr κατάφερε να σας εξασφαλίσει κάποια στιγμιότυπα από την συνάντηση αυτή, που ομολογουμένως εντυπωσίασε πολλούς. Ο επιχειρηματίας λοιπόν βρέθηκε πριν από μερικές μέρες στο μαγαζί που τραγουδάει η Άντζελα, παρέα με τον πολύ καλό του φίλο και εφοπλιστή, Δημήτρη Μελισσανίδη.
Οι δύο άνδρες κάθισαν σ' ένα από τα πρώτα τραπέζια απολαμβάνοντας το ποτό τους μέχρι τις πρωινές ώρες.
Όταν η Άντζελα εμφανίστηκε στην πίστα όπως ήταν φυσικό αμέσως αντιλήφθηκε την παρουσία του πρώην αγαπημένου της και της παρέας του. Τους χαιρέτησε από το μικρόφωνο με τον μεν Δημήτρη Μαλισσανίδη να ανταποδίδει με ένα πλατύ χαμόγελο με τον δε Στηβ Κακέτση να έχει σταρυρώσει τα χέρια του και να μην αντιδράει καθόλου. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες ο επιχειρηματίας δεν παίρνει λεπτό το βλέμμα του απ΄πο την πρώην σύντροφό του, ακόμα κι όταν εκείνη είναι πάνω από άλλα τραπέζια και τραγουδάει.
Οι φήμες λένε ότι ο Στηβ Κακέτσης αρκετά συχνά επισκέπτεται την Λαίδη στο μαγαζί παρά το γεγονός ότι ο ίδιος κατά καιρούς έχει δηλώσει πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η "κυρία" -όπως ο ίδιος την αποκαλεί.
Μεταξύ μας πάντως, εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος...